På campingen

Träning

Vill du vara aktiv så har du kommit rätt. Vi angränsar till Hökafältets naturreservat, där det finns flera motionsspår, 2,5km, 4km, 6km och 9km. Här finns också ett stort utegym, grillhus och toaletter.
Under högsäsong har vi olika ledarledda träningspass, till exempel Pulsträning eller Yoga. Fråga i receptionen vad som gäller när du är här.

Cykel / MTB

Kattegattleden ansluter här, så har du cykel med dig, så kan du välja både slingor i skogen, eller den mer utmanande Buktenbanan, en grymt skön MTB-bana.
Vi har många cykelleder i närheten, så hämta din karta i receptionen och trampa dig runt.

Aktiviteter

På Ängen hittar du vår minigolf, men även fotbollsbiljard, shuffleboard och boule. Kanske läge att utmana vännerna i en 3-kamp?

Skönhetsvård

På Mellbystrands camping har vi den unika möjligheten att erbjuda dig skönhetslyx. Med ett begränsat antal platser och tillfällen, under hela säsongen har vi förmånen att få ha Nathalie Börenskogh som arbetar med kurser och utbildningar inom hud & kosmetik på plats hos oss, för att erbjuda dig och dina vänner en lyxig skönhetsstund.
När du bokar in dig för en skönhetsstund, erbjuds du personlig konsultation utifrån dina behov och önskemål, du får lära dig mer om din egen hud och vad den skulle må bra av, samtidigt som du har möjlighet att boka en uppföljning, med olika teman att välja mellan.
Har du någon form av hudbesvär? Tveka inte att ta tillfället i akt att få tips och rekommendationer direkt på plats, helt kostnadsfritt. 
Kontakta receptionen för tider.

Melles krypin

Under högsäsongen kommer vår kompis Melle att hålla i aktiviteter för barn och ungdommar. Förra året var det Hitta Vilse, dans, pyssel, teckningstävlingar och massa annat roligt för de små. De lite äldre spelade volleyboll, hade minigolfturnering och bakade! Vad hittar Melle på i år måntro?